Біляївська сільська територіальна громада
Лозівського району Харківської області

Вчора, під головуванням Віце-прем’єр-міністра України – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини ВЕРЕЩУК, відбулися дві важливі онлайн-наради

Дата: 10.07.2024 14:24
Кількість переглядів: 90

Фото без опису

Вчора, під головуванням Віце-прем’єр-міністра України – Міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірини ВЕРЕЩУК, відбулися дві важливі онлайн-наради, спрямовані на вирішення актуальних проблем, що виникли у зв'язку з бойовими діями на території країни.

Перша нарада була присвячена питанням забезпечення населення скрапленим газом на територіях, де ведуться або велися бойові дії. Участь у цій нараді взяли представники місцевих адміністрацій, гуманітарних організацій, а також постачальники газу.

Основні питання, які обговорювалися на нараді, включали:

1. Логістика та транспортування скрапленого газу – обговорення шляхів та методів доставки газу в умовах складної безпекової ситуації.

2. Безпека під час транспортування та використання – розгляд заходів безпеки для запобігання можливим аваріям та інцидентам.

3. Співпраця з міжнародними гуманітарними організаціями – можливість залучення додаткових ресурсів та допомоги з боку міжнародних партнерів.

Друга нарада була присвячена питанням гуманітарного реагування в Харківській області, де міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України та начальник Харківської ОВА спільно з учасниками зустрічі обговорили підготовку прифронтових населених пунктів області до осінньо-зимового опалювального сезону, кроки щодо підтримки вразливих категорій громадян та низку гуманітарних питань.

За підсумками нарад було прийнято рішення про посилення координації між усіма залученими сторонами та активізацію заходів з гуманітарної допомоги.Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних