Біляївська сільська територіальна громада
Лозівського району Харківської області

Біляївська сільська рада прийняла участь у Всеукраїнській акції «16 днів проти насильства», яка проходить щорічно з 25 листопада по 10 грудня.

Дата: 20.12.2023 16:09
Кількість переглядів: 124

Фото без опису

Біляївська сільська рада Лозівського району Харківської області прийняла участь у Всеукраїнській акції «16 днів проти насильства», яка проходить щорічно з 25 листопада по 10 грудня. Акція в котрий раз привернула увагу суспільства до проблем подолання насильства у сім'ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.
Фахівці відділення соціальної роботи з сім'ями, дітьми та молоддю ЦСП Біляївської сільської ради, соціальні партнери взяли участь у акції. Під час заходів, з метою підвищення рівня обізнаності щодо проявів насильства, засобів реагування, а також розповсюдження інформаційно-просвітницьких матеріалів, працівниками було проведено профілактичну роботу в старостинських округах, з мешканцями громади, охоплено 420 учнів серед учнівської молоді, 52 родини вразливих категорій та 21 родина, в яких було виявлено факт вчинення домашнього насильства.

Висвітлено відповідні інформації: «Економічне насильство», «Психологічне насильство», «Що роботи, якщо ви зазнали сексуального насильства?», «Фізичне насильство», «Акція 16 днів проти насильства», «План безпеки», «Що вважається насильством над дитиною?», «Спільний профілактичний рейд по громаді з питань вчинення факту домашнього насильства в сім'Ї», «Насильство між братами та сестрами», «1 грудня-Всесвітній день боротьби зі СНІДом», «Протидія рабству та як не потрапити на гачок», «3 грудня-Міжнародний день людей з обмеженими фізичними можливостями», «Постраждалі від насильства під час війни можуть отримати безоплатну правову допомогу», «5 грудня-Міжнародний день волонтерства», «6 грудня-День вшанування пам'яті студенток, розстріляних у Монреалі», «Міжнародний день боротьби з корупцією», «Міжнародний день прав людини», «Ось і дійшла кінця Всеукраїнська акція «16 днів проти насильства».

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, Email, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних