A A A K K K
для людей із порушенням зору
Біляївська сільська територіальна громада
Лозівського району Харківської області

З Днем працівників водного господарства України!

Дата: 04.06.2023 07:51
Кількість переглядів: 81

Фото без опису

 

День працівників водного господарства — професійне свято України, відзначається щорічно у першу неділю червня з 2003 року.

Своєю наполегливою працею співробітники системи водного господарства на високому професійному рівні реалізують державну політику в сфері охорони та раціонального використання і відтворення водних ресурсів, розвитку меліорації земель, опікуються очищенням водойм тощо.

Водне господарство — велика галузь економіки, а його працівники — господарі водної стихії. Вони направляють воду туди, де вона потрібна, та висушують там, де її занадто багато — це називається меліорацією. Приблизно 15 млн га землі в Україні потребує зрошення.

Це далеко не всі турботи водників. Саме вони опікуються роботою водопроводів, піклуються про водосховища, річки, канали, ставки, гідроелектростанції та інші об'єкти. Саме вони стежать за справною роботою 3400 км українських водопроводів. Завдяки їм в наших кранах є вода, працює каналізація, а промислові підприємства можуть використовувати воду для виробничих потреб. До того ж, працівники водного господарства піклуються про 1160 українських водосховищах, каналах та ставках для розподілу води.

День працівників водного господарства — гарний привід полагодити кран, що капає, бачок, який протікає чи замінити діряву трубу. Адже через це марнується до 40% води. Зробимо подарунок працівникам водного господарства — вони ж ще стежать за збереженням водних ресурсів та їх розподілом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних