A A A K K K
для людей із порушенням зору
Біляївська сільська територіальна громада
Лозівського району Харківської області

ХАРКІВЩИНА! ДО УВАГИ ПРЕДСТАВНИКІВ ГОТЕЛІВ; ІНШИХ ОБ’ЄКТІВ, ЯКІ ПРИЗНАЧЕНІ ДЛЯ НАДАННЯ ПОСЛУГ З РОЗМІЩЕННЯ; ЗАКЛАДІВ ХАРЧУВАННЯ; КУРОРТНИХ ЗАКЛАДІВ.

Дата: 23.01.2023 15:22
Кількість переглядів: 139


З метою відновлення зруйнованого майна та інфраструктури, шкода та збитки яким завдані бойовими діями, терористичними актами, диверсіями, спричиненими військовою агресією рф проти України, Кабінетом Міністрів України було створено «Фонд відновлення зруйнованого майна та інфраструктури» (далі – Фонд).
Порядок використання коштів з рахунка Фонду затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 29.07.2022 № 879 «Деякі питання фінансування робіт з відновлення зруйнованого майна та інфраструктури» (за посиланням: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/879-2022-%D0%BF#Text) (далі – Порядок).
Відповідно до підпункту 6 пункту 4 Порядку, кошти Фонду використовуються для відновлення зруйнованого майна та інфраструктури об’єктів туристичного призначення – готелів, інших об’єктів, які призначені для надання послуг з розміщення, закладів харчування, курортних закладів.
ВАЖЛИВО! Об’єкти туристичного призначення, які належать фізичним та юридичним особам всіх форм власності та зруйновані (пошкоджені/знищені) внаслідок бойових дій, терористичних актів, диверсій, спричинених збройною агресією рф проти України, які знаходяться на території громади, можуть отримати фінансування з «Фонду відновлення зруйнованого майна та інфраструктури».
Відповідно до пунктів 3 та 5 Порядку, одержувачами коштів Фонду є центральні органи виконавчої влади, які подають звернення щодо розподілу коштів Фонду.
З метою формування реєстру пошкоджених об’єктів туристичного призначення та подальшим поданням звернення разом із доданими до них матеріалами щодо ПРИЙНЯТТЯ РІШЕННЯ ПРО ОГОЛОШЕННЯ ЦІЛЬОВОГО ЗБОРУ КОШТІВ НА КОНКРЕТНИЙ ОБ’ЄКТ ЗРУЙНОВАНОГО МАЙНА, Державне агентство розвитку туризму України просить заповнити google-форму по вже наявним фактам за посиланням:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSewUzzqsIy6utq-Mxr443l5NnYScw7aYUpjKAvPd34WrzZJvw/viewform
Таку ж саму інформацію прохання заповнити за посиланням https://forms.gle/jgQXm6maCjJRUwAL6 , аби її автоматично було передано до Харківської обласної військової адміністрації, Департаменту культури і туризму та ОКЗ «Харківський організаційно-методичний центр туризму».
Дедлайн подання інформації: до 31.01.2023 включно.
ЗВЕРТАЄМО УВАГУ:
Прохання автоматично заповнювати форму по кожному новому факту пошкодження або руйнування об’єкта туристичного призначення. А на кожен об’єкт форма заповнюється окремо.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.