A A A K K K
для людей із порушенням зору
Біляївська сільська територіальна громада
Лозівського району Харківської області

Відділенням соціальної роботи з сім'ями, дітьми та молоддю КУ «Центр надання соціальних послуг» Біляївської сільської ради оголошується набір кандидатів у патронатні вихователі

Дата: 06.12.2022 16:42
Кількість переглядів: 106

 

 з метою створення найкращих умов для зростання дитини та подолання складних життєвих обставин. Запрошуємо до співпраці усі небайдужі родини, які готові поділитися сімейним теплом з дітьми, які мають ризик залишитися без батьківського піклування та потребують тимчасової підтримки.
Метою патронату над дитиною є забезпечення захисту прав дитини, яка через складні життєві обставини тимчасово не може проживати разом з батьками/ законними представниками, надання їй та її сім’ї послуг, спрямованих на повернення у сім’ю відповідно до найкращих інтересів дитини. Сім’я патронатного вихователя – це сім’я, в якій за згоди всіх її членів, повнолітня особа, яка пройшла спеціальний курс підготовки, виконує обов’язки патронатного вихователя на професійній основі. Патронат над дитиною – це тимчасовий догляд (від 3-х до 6-ти місяців), виховання та реабілітація дитини в сім’ї патронатного вихователя на період подолання дитиною, її батьками або іншими законними представниками складних життєвих обставин. Патронатним вихователем може бути Громадянин України, який має досвід виховання дитини, відповідні житлові умови для надання послуг з догляду, виховання та реабілітації дитини у своєму помешканні.
Патронатні вихователі отримують оплату(грошову винагороду)за надання послуг та кошти на утримання дітей відповідно до їхнього віку та кількості.


Шановні мешканці Біляївської сільської ради!
Запрошуємо стати патронатними вихователями.
Не залишайтесь байдужими, подаруйте дитині віру в добро та милосердя!
Якщо Ви не байдужі до сирітської долі та маєте бажання взяти дитину у родину, надати їй тепло та любов, звертайтеся за консультацією та допомогою в оформленні відповідних документів до Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» або Служби у справах дітей Біляївської сільської ради за телефоном: 057-48-3-21-90, або за адресою м. Первомайський, вул. Юності, 25, каб.36, каб.13.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.