A A A K K K
для людей із порушенням зору
Біляївська сільська територіальна громада
Лозівського району Харківської області

Починаючи з липня 2022 року Всеукраїнська благодійна організація «Інститут місцевого розвитку» (ВБО «ІМР») впроваджує проєкт «Добрі сусіди – одна країна»

Дата: 02.09.2022 15:29
Кількість переглядів: 289

Фото без опису

Починаючи з липня 2022 року Всеукраїнська благодійна організація «Інститут місцевого розвитку» (ВБО «ІМР») впроваджує проєкт «Добрі сусіди – одна країна» (далі – Проєкт) на теренах Дніпропетровської, Запорізької, Миколаївської, Одеської та Харківської областей.

Проєкт спрямований на зміцнення відносин добросусідства, залучення мешканців до участі у громадському житті, побудову надійного партнерства між органами місцевої влади, територіальними громадами, ОСББ, неурядовими організаціями та іншими інституціями громадянського суспільства.

У рамках діяльності проєкту передбачено таке:

? консультації кращих експертів України щодо підготовки під час воєнних дій до опалювального сезону, ремонту будівель, заходів з підвищення енергоефективності, громадської безпеки, соціального захисту тощо, відповідно до запитів представників місцевих громад, міської влади, ОСББ;

? освітня діяльність з основних аспектів функціонування та розвитку багатоквартирного житлового сектору, зокрема ОСББ, в сьогоднішніх умовах високої турбулентності;

? гранти на впровадження ОСББ проєктів з поліпшення своїх будинків, дворів та міського середовища;

? інформаційна кампанія з актуальних питань міського життя, добросусідства, згуртування жителів для вирішення спільних проблем.

Разом з цим надаємо графік вересневих онлайн-заходів в рамках навчальної кампанії для керівників ОСББ, співвласників багатоквартирних будинків, представників місцевих ГО, представників профільних департаментів ОМС, представників комунальних підприємств, державних органів влади, ВЦА, управляючих компаній, приватного бізнесу Дніпропетровської, Запорізької, Одеської, Миколаївської та Харківської областей (додається).

Тематично заходи будуть передусім цікаві двом основним цільовим групам – це представники ОМС, КП, компаній-управителів, бізнесу (схематично в додатку позначені як «ОМС») та співвласники багатоквартирних будинків, ОСББ, ГО (позначені як «ОСББ»).

Анонси наступних вересневих семінарів будуть заздалегідь публікуватися на онлайн-ресурсах ВБО «ІМР» та Проєкту:

сайт (https://www.mdi.org.ua/),

Фейсбук (https://www.facebook.com/GoodNeighborsOneCountry; https://www.facebook.com/mdiorgua/),

Телеграм (https://t.me/OSBB_OK).

Онлайн-семінари проводитимуться з використанням програми Zoom. Посилання для доступу будуть надані усім зареєстрованим учасникам.

Для реєстрації необхідно заповнити реєстраційні форми за посиланнями у додатку до вказаної дати заходу.

Контактна особа від ВБО «ІМР» з питань адміністративної підтримки Проєкту – Тетяна Прокопенко, телефон 050 928 56 86, електронна адреса: prokopenko@mdi.org.ua.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних