A A A K K K
для людей із порушенням зору
Біляївська сільська територіальна громада
Лозівського району Харківської області

Оголошення оренди об’єкта комунальної власності територіальної громади Біляївської сільської ради Харківської області, а саме: частини нежитлової будівлі площею 2 кв.м. за адресою: Харківська обл., Лозівський район, с. Суданка вул. Ювілейна,

Дата: 08.12.2021 21:46
Кількість переглядів: 351

Фото без опису

 

Розмір стартової орендної плати електронного аукціону 28,00 (гривень копійок) 1. Розмір гарантійного внеску для участі в електронному аукціоні – 3000,00 (гривень, копійок) 2. Розмір реєстраційного внеску - 0,1 мінімальної заробітної плати станом на 1 січня 2021 року – 600,00 (гривень, копійок).; 3. Кількість кроків аукціону за методом покрокового зниження стартової орендної плати - 1 крок; 4. Мінімальний крок електронного аукціону - 1% від стартової орендної плати, що становить 0,28 грн.; 5. Дата проведення електронного аукціону: через 20 днів після публікації в ЕТС оголошення про передачу майна в оренду; 6. Період між електронним аукціоном та аукціоном за методом зниження стартової орендної плати аукціону за методом покрокового зниження стартової орендної плати - 20 календарних днів з дати оприлюднення оголошення електронною торговою системою про передачу майна в оренду; 7. Строк оренди –5 років; 8. Цільове призначення об’єкта оренди: під розміщення технічних засобів і антен операторів телекомунікація, які надають послуги проводового доступу до Інтернету. 9 . Додаткові умови оренди майна: без права передачі об’єкта оренди в суборенду.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних