A A A K K K
для людей із порушенням зору
Біляївська сільська територіальна громада
Лозівського району Харківської області

До уваги представників громадянського суспільства!

Дата: 16.11.2021 09:43
Кількість переглядів: 447

Фото без опису

 

Громадська рада – один з найпоширеніших інструментів участі покликаний сприяти залученості громадськості у формуванні та реалізації державної політики. Громадська рада обирається раз на 2 роки та є консультативно-дорадчим органом, рішення якого мають рекомендаційний характер і є обов’язковим для розгляду органом виконавчої влади.

Формування Громадської ради здійснюється відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 03.11.2010 № 996 (із змінами).

Для участі в установчих зборах представниками інститутів громадянського суспільства необхідно подати перелік документів (відповідно до Типового Положення про Громадську раду):

1.Заява, складена у довільній формі, підписана уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства (завантажити).

2.Рішення, прийняте у порядку, встановленому установчими документами інституту громадянського суспільства» про делегування для участі в установчих зборах представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу громадської ради (завантажити).

3.Заява делегованого представника інституту громадянського суспільства з наданням згоди на обробку персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних», підписана ним особисто (завантажити).

4.Біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства із зазначенням його прізвища, імені, по батькові, числа, місяця, року і місця народження, громадянства, посади, місця роботи, посади в інституті громадянського суспільства, відомостей про освіту, наявність наукового ступеня, трудову та/або громадську діяльність, контактної інформації (поштової адреси, номера телефону, адреси електронної пошти (за наявності) (завантажити).

5.Відомості про результати діяльності  інституту громадянського суспільства (проведені заходи, дослідження, надані послуги, реалізовані проекти, виконані програми, друковані видання, подання відповідному органу виконавчої влади письмових обґрунтованих пропозицій і зауважень з питань формування та реалізації державної, регіональної політики у відповідній сфері та інформування про них громадськості, річний фінансовий звіт (за наявності) тощо) протягом шести місяців до дати оприлюднення органом виконавчої влади повідомлення про формування складу громадської ради; відомості про місцезнаходження та адресу електронної пошти інституту громадянського суспільства, номер контактного телефону (завантажити).

6.Мотиваційний лист делегованого представника інституту громадянського суспільства, в якому наводяться мотиви бути обраним до складу громадської ради та бачення щодо роботи у такій раді (завантажити).

7.Фото делегованого представника інституту громадянського суспільства, а також посилання на офіційний вебсайт інституту громадянського суспільства, сторінки у соціальних мережах (за наявності) (завантажити).

Документи приймаються пакетом на електронну пошту: lozorgviddil@ukr.net.

Відповідальні особи: ШЕВЧЕНКО Валентина Петрівна – начальник відділу організаційного роботи, інформаційної діяльності, комунікацій з громадськістю апарату Лозівської районної державної адміністрації 

тел: 050-64-85-343;

ТОКАР Юлія Олександрівна - головний спеціаліст відділу цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Лозівської районної державної адміністрації 

тел: 050-34-33-445


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних