Біляївська сільська територіальна громада
Лозівського району Харківської області

Помічники для кожної родини

Дата: 04.11.2021 11:20
Кількість переглядів: 541

Фото без опису


Сьогодні кожен має усвідомлювати, що наші діти – це майбутнє нації, майбутнє держави, а сім’я – це осередок формування особистісної свідомості. Тож треба починати діяти у напрямку створення належних умов для повноцінного розвитку та виховання майбутніх поколінь. І в цьому допоможуть фахівці із соціальної роботи Біляївської громади. Одне з основних завдань фахівців із соціальної роботи – бути помічником для кожної родини, яка потребує допомоги.
Соціальний фахівець – це в жодному разі не інспектор, який перевіряє соціальний стан сім’ї. Це радше друг, опора і підтримка для сім’ї, який доступними йому засобами допоможе подолати кризу у сім’ї, зберегти затишок і тепло родинного вогнища, часом навіть примирити і зцілити родину, який завжди вислухає, почує, порадить як діяти та підтримає. Це так важливо й актуально сьогодні. Коли є підтримка, в тебе вірять та допомагають, то й проблеми легше вирішувати. Фахівці відділення соціальної  роботи з сім'ями, дітьми та молоддю  це добре розуміють, бо вже неодноразово переконалися у результатах застосування такої методики. Так, з допомогою фахівців багатьом родинам з дітьми вдалося подолати складні життєві обставини: кому допомогли влаштуватися на роботу, кому оформити субсидію чи соціальну допомогу, допомагали пройти медичне обстеження.     Звісна річ, шлях до позитивного результату тернистий, однак це не лякає жодного фахівця, бо мета благородна: «Допомогти усім і кожному, хто потрапив у пастку складних життєвих обставин».
Щодня, вирушаючи до родин, де виховуються неповнолітні діти, фахівці не забувають прихопити із собою привітність, доброзичливість, терпіння та укомплектований інформаційний багаж. Адже комусь може знадобитися порада, хтось може поцікавитися питаннями державних соціальних допомог, а дехто запитає про проблемні моменти у вихованні дітей. І це далеко не повний перелік послуг, які кожен з фахівців радо надасть сім’ям та особам Біляївської громади.
Якщо ви розгубилися, не маєте роботи, не можете самотужки налагодити стосунки у сім’ї, не знаєте, як змотивувати свою дитину до здорового способу життя, вам не вдається отримати консультацію від спеціалістів будь-якої організації чи державної установи щодо подальших дій, пов’язаних з оформленням документації, не варто залишатися наодинці з армією проблем та зачинятися у собі. Треба обов’язково звернутися до  відділення соціальної роботи з сім'ями, дітьми та молоддю, КУ «ЦСП» Біляївської сільської ради, яке знаходиться за адресою: м. Первомайський, вул. Юності, 25 або за телефоном (057)48 3-38-42.

Відділення соціальної роботи 
з сім'ями, дітьми та молоддю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних