A A A K K K
для людей із порушенням зору
Біляївська сільська територіальна громада
Лозівського району Харківської області

Здорова сім’я - запорука благополуччя дитини

Дата: 09.06.2021 13:41
Кількість переглядів: 720

 Дитина лише тоді відчуватиме себе у безпеці, коли за нею доглядатиме безпечний дорослий, коли вона житиме в безпечних стабільних умовах.

09 червня службою у справах дітей сільської ради спільно зі старостою Верхньоорільського старостинського округу, спеціалістом відділення соціальної роботи з сім'ями, дітьми та молоддю КЗ «Центр надання соціальних послуг» був проведений черговий виїзд до сімей в селі Верхня Орілька.

В одній з родин, матір попереджено про особисту відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків відносно утримання дитини, надані рекомендації по організації побуту та безпеки дитини в літній період, виконання яких поставлено під контроль служб.
Приємним був візит в сім’ю, в якій батьки у минулому перебували на обліку служби. Подолавши тягу до спиртного, безробіття, постійні сварки, сьогодні діти забезпечені піклуванням та увагою батьків.

Шановні батьки громади!
Пам’ятайте, що виховання дітей - відповідальна справа. Розуміння між батьками, взаємоповага, підтримка, баланс сімейного та особистого життя, спільна участь у вихованні дітей, рівний розподіл домашньої роботи створюють сімейне середовище, сприятливе для розвитку дитини, дотримання її прав, формування гармонійної особистості.
Головне завдання нас, працівників соціальної сфери, - піклуватися, щоб усі діти громади зростали у здорових сім’ях, допомогти батькам зрозуміти наслідки своєї безвідповідальності, усвідомити наявність проблем та самим знайти варіанти їх вирішення, визначити, що вони можуть зробити самостійно і яка допомога їм необхідна від спеціалістів, держави.

Служба у справах дітей Біляївської сільської ради
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.