A A A K K K
для людей із порушенням зору
Біляївська сільська територіальна громада
Лозівського району Харківської області

Проведена перевірка умов проживання сімей, які перебувають в складних життєвих обставинах

Дата: 07.06.2021 14:47
Кількість переглядів: 741


Працівниками відділення соціальної роботи з сім'ями, дітьми та молоддю КУ «Центр надання соціальних послуг» Біляївської сільської ради Лозівського району Харківської області, спільно з представником Служби у справах дітей Біляївської сільської ради та медичною сестрою АЗПСМ, з метою перевірки умов проживання дітей, які перебувають в складних життєвих обставинах, а також попередження негативних явищ у дитячому середовищі 04 червня 2021 року було відвідано родини, які проживають на території Красненського старостинського округу та перебувають в складних життєвих обставинах і потребують соціальної підтримки.

Під час відвідування було перевірено створення належних умов для проживання, виховання та розвитку дітей, їх забезпечення сезонним одягом, взуттям та іншими речами першої необхідності, а також повноцінним харчуванням, проведено відповідну профілактичну роботу з батьками з метою попередження загрози життю та здоров’ю малолітніх дітей, забезпечення належного виховання та утримання дітей, які попали у складні життєві обставини.

За результатами перевірки було складено відповідні акти, батькам вказано на конкретні недоліки та визначено терміни для їх усунення, роз’яснено їх права та обов’язки щодо виховання дітей, забезпечення належних умов для проживання, навчання, фізичного та морального розвитку дітей, а також надано консультації з нагальних питань.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.