A A A K K K
для людей із порушенням зору
Біляївська сільська територіальна громада
Лозівського району Харківської області

Відділенням соціальної роботи з сім'ями, дітьми та молоддю КУ «Центр надання соціальних послуг» Біляївської сільської ради Харківської області відвідано прийомну родину у с.Мар'ївка

Дата: 28.05.2021 13:52
Кількість переглядів: 851

Фото без опису Найбільшою цінністю кожної країни, кожної нації є діти – її майбутнє. Одним із найблагородніших вчинків людей є захист і виховання дітей, які з будь-яких причин залишилися без батьківського піклування. Пріоритетність сімейних форм виховання перед інтернатними очевидна - жоден такий заклад ніколи не зможе стати для дитини сім’єю, навіть найкращого вихователя дитина ніколи не назве мамою.

27 травня 2021 року, в рамках спеціалізованого формування «Мобільно-консультаційний пункт соціальної роботи» здійснено спільний виїзд на територію Дмитрівського старостинського округу. Працівники відділення соціальної роботи з сім'ями, дітьми та молоддю КУ «Центр надання соціальних послуг» Біляївської сільської ради, спільно з головним спеціалістом Служби у справах дітей Біляївської сільської ради, головою Дмитрівського старостинського округу та головним спеціалістом сектору з усиновлення Служби у справах дітей Лозівської РДА відвідали прийомну сім’ю, яка проживає в с.Мар'ївка.

Спілкувалися з прийомними батьками, цікавилися справами та проблемами, які виникають у родині. Діти натомість розповідали про свої захоплення, успіхи, свій відпочинок, ділилися планами  на майбутнє. Незважаючи на нелегке минуле цих діток, складнощі адаптації у новому середовищі, прийомні батьки намагаються роботи все для того, щоб створити всі належні умови для проживання та виховання дітей, охопити їх батьківською любов’ю, підтримувати в сім’ї  атмосферу поваги та взаєморозуміння. 

Також, з батьками було проведено бесіду щодо цільового використання державної соціальної допомоги, яка виплачується батькам на утримання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та про належний догляд за дітьми.

Особливу увагу було звернуто на те, що прийомні батьки несуть особисту відповідальність за утримання, виховання, збереження життя та здоров`я прийомних дітей.

Фото без опису
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних