A A A K K K
для людей із порушенням зору
Біляївська сільська територіальна громада
Лозівського району Харківської області

Девіз Дня охорони праці у 2021 році – «Передбачати, готуватися та реагувати на кризи – інвестуймо зараз у стійкі системи безпеки та здоров’я на роботі»

Дата: 28.04.2021 11:45
Кількість переглядів: 573

Фото без опису Згідно з Указом Президента України від 18.08.2006 року №685/2006 щороку, 28 квітня в Україні відзначають День охорони праці. За рекомендацією Міжнародної організації праці девіз зазначеного заходу у 2021 році - «Передбачати, готуватися та реагувати на кризи – інвестуймо зараз у стійкі системи безпеки та здоров’я на роботі».

Через пандемію COVID-19 уряди країн, роботодавці, працівники та населення стикнулися з безпрецедентними викликами, пов’язаними з вірусом та численними наслідками, які вони спричинили у сфері праці. Всесвітній день безпеки та здоров’я на роботі буде присвячений стратегіям зміцнення національних систем безпеки та здоров’я на роботі (БЗР), спрямованими на посилення життєстійкості та протидії нинішнім і майбутнім кризам з урахуванням винесених уроків і набутого досвіду в сфері праці.
З того часу, як на початку 2020 року пандемія COVID-19 перетворилась на кризу світового масштабу, вона спричинила глибокий вплив на всі сфери життя. Пандемія торкнулася майже кожного аспекту світу праці – від ризику передачі вірусу на робочих місцях до ризиків щодо безпеки та здоров’я на роботі, що виникли у наслідок ужиття заходів з ослаблення поширенню вірусу. Нинішня криза демонструє важливість зміцнення систем безпеки та здоров’я на роботі.
Підсумовуючи зазначене, Біляївська сільська рада звертається до керівників підприємств, установ та організацій незалежно від форм власності, які розташовані на відповідній території громади, та закликає провести відповідну роз’яснювальну роботу із вжиттям необхідних заходів щодо забезпечення захисту та збереження життя і здоров’я працівників!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних