A A A K K K
для людей із порушенням зору
Біляївська сільська територіальна громада
Лозівського району Харківської області

Просимо усіх небайдужих допомогти речами першої необхідності новонародженій дитині, від якої відмовилась власна матір!!!

Дата: 24.03.2021 13:28
Кількість переглядів: 5121

Фото без опису
Усі ми родом із дитинства. У кожного існують перші спогади про тепло маминих рук, про бабусині казки на ніч, про татові жарти і сімейні свята. Ці спогади залишаються з нами протягом усього життя. Важко уявити, що відчуває маленька дитина, від якої відмовились батьки. Безпорадна крихітка залишається наодинці з жорстоким навколишнім світом, у якому так мало любові, турботи та безпеки… Збереження рідної сім'ї для дитини, попередження її поміщення в спеціалізовану установу є одним з найважливіших завдань соціальної політики держави.

22 березня 2021 року соціальні служби відвідали в пологовому відділенні матір, яка виявила намір відмовитися від власної новонародженої дитини. З нею було проведено роз'яснювальну бесіду щодо відповідальності за власну дитину, недопущення соціального сирітства та потрапляння дитини в інтернатні заклади, формування у матері прихильності до своєї дитини та наголошено на важливості сімейних цінностей та зростання дитини у сім'ї, поряд з рідною матір'ю. Проте, на превеликий жаль, матір все ж написала заяву-відмову від своєї дитини…

Зараз дитина знаходиться в дитячому відділенні КНП «Первомайська ЦРЛ». Медики наголошують на тому, що у дитини є першочергова необхідність  в речах першої необхідності, дитячому харчуванні, памперсах, на період пошуку сімейних форм виховання для цієї дитини та юридичного оформлення. Тому, просимо всіх бажаючих допомогти, приносити до дитячого відділення дитячі суміші, памперси та речі першої необхідності для новонародженої дитини.

Також, запрошуємо всіх бажаючих кандидатів на усиновлення, звертатись до відділення соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю ЦСП  Біляївської с/р за адресою: м.Первомайський, вул. Юності, 25, II поверх, кімн.52,  або звертатися за довідками за тел. (05748) 3-38-42 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних