A A A K K K
для людей із порушенням зору
Біляївська сільська територіальна громада
Лозівського району Харківської області

Відділенням соціальної роботи з сім'ями, дітьми та молоддю ЦСП Біляївської сільської ради відівідано прийомні сім'ї та сім'ю патронатного вихователя

Дата: 18.03.2021 13:21
Кількість переглядів: 819

11 березня 2021 року працівниками відділення соціальної роботи з сім´ями, дітьми та молоддю КУ «Центр надання соціальних послуг» Біляївської сільської ради, спільно з головним спеціалістом сектору з усиновлення служби у справах дітей Лозівської райдержадміністрації було відвідано КЗ «Біляївський ліцей» Біляївської сільської ради. З керівництвом ліцею обговорено нагальні питання щодо навчання та виховання учнів ліцею.

Також, було відвідано родину патронатного вихователя, в якій виховується дитина, позбавлена батьківського піклування  та прийомну родину, в якій виховується 2 дитини, позбавлені батьківського піклування.

В родинах створені всі необхідні умови для виховання та утримання дітей, всі члени родини ведуть нормальний спосіб життя, працьовиті, не вживають спиртних напоїв та забезпечують дітей всім необхідним для повноцінного розвитку. Діти оточені турботою та любов´ю, взаємовідносини в родині добрі, в родинах панує позитивний мікроклімат.

З патронатним вихователем та прийомними батьками було обговорено нагальні питання щодо вирішення питання подальшого влаштування дитини, позбавленої батьківського піклування, яка тимчасово перебуває в родині патронатного вихователя до форм виховання, наближених до сімейних, а також подальшої профорієнтації прийомних дітей, міжособистісних взаємовідносин та надані рекомендації з нагальних питань.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.