A A A K K K
для людей із порушенням зору
Біляївська сільська територіальна громада
Лозівського району Харківської області

Надання соціальних послуг відділенням стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання Комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Біляївської сільської ради

Дата: 24.02.2021 08:35
Кількість переглядів: 765

Фото без опису У відділенні стаціонарного догляду особи перебувають на повному державному утриманні, одержують соціальну послугу стаціонарного догляду та відповідно до встановлених норм забезпечуються:

- жилим приміщенням для проживання (перебування) та усіма житлово-комунальними послугами;
- предметами, матеріалами, м’яким і твердим інвентарем (одягом, взуттям, постільною білизною, засобами особистої гігієни, столовим посудом):
- раціональним не менш ніж чотириразовим харчуванням, у тому числі дієтичним (проміжки часу між прийманням їжі не повинні перевищувати чотирьох годин, останнє приймання їжі організовується за дві години до сну);
- лікарськими засобами, технічними іншими засобами реабілітації, вироби медичного призначення у порядку, встановленому законодавством.
Особам, які перебувають у відділенні стаціонарного догляду за рахунок бюджетних коштів (безоплатне) пенсія (щомісячне довічне утримання), державна соціальна допомога виплачуються відповідно до законодавства.
Особи, які перебувають у відділенні стаціонарного догляду за плату, з установленням диференційованої плати пенсія виплачується в повному обсязі.
За наявності вільних місць до відділення стаціонарного догляду на загальних умовах строком до чотирьох місяців можуть прийматися похилого віку, особи з інвалідністю (які досягли 18-річного віку), хворі (з числа осіб працездатного віку на період встановлення їм групи інвалідності, але не більш як чотири місяці) які тимчасово втратили здатність до самообслуговування, потребують постійного стороннього догляду, соціально-медичного обслуговування.
Одинокі ветерани праці, самотні особи похилого віку та члени сімей загиблих військовослужбовці мають переважне право на влаштування до відділення стаціонарного догляду.
До відділення стаціонарного догляду можуть звернутися особи, які не здатні до самообслуговування, потребують постійного стороннього догляду, також до структурного підрозділу з питань соціального захисту населення або до старостинського округу за місцем проживання/перебування.

На даний час в відділенні стаціонарного догляду 3 вільних місць (чоловічі).
Відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання знаходиться за адресою:
с. Грушине вул. Центральна, 10
телефон: (05748)79246; (05748)32190


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Створення нового проекту

Ви можете вказати варіанти відповідей для голосування, якщо це потрібно.

Додати файл
Додати файл
Додати файл
Додати файл
Увага! З метою недопущення маніпуляцій суспільною думкою редагування ТА ВИДАЛЕННЯ даного проекту після його збереження буде не можливим! Уважно ще раз перевірте текст на предмет помилок та змісту.

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Авторизація

УВАГА!

Шановні користувачі нашого сайту. В процесі авторизації будуть використані і опубліковані Ваші:

Прізвище, ім'я та по батькові, а також регіон прописки.

Решта персональних даних не будуть зберігатися і не можуть бути використані без Вашого відома.

Погоджуюсь на передачу персональних даних